Rianne's blog

Rianne's blog

Een lezende schrijver, een schrijvende lezer

4 personen praten over “Poll Vooravond van Armageddon

 1. Ik hou van dit boek en ik hoop snel dat er een vervolg komt!!

  Het enige nadeel is de lettertype en vormgeving van het boek. Het lettertype is heel klein en de woorden staan te dicht bij de rand waardoor het af en toe moeilijk te lezen is.

  Verder vindt ik het heel mooi dat al deze verhalen bij elkaar worden gezet als puzzelstukjes 😀

 2. Ga mee tot het einde van de wereld. Goede energie?n, kwade krachten woeden om de arden heen.

  Apollyon en Belial, die we nog kennen uit “Het duistere pact”, doen er alles aan om de wereld te vernietigen. Ze schuwen niet voor moord, manipulatie van het ergste soort en zwarte magie. Samen met Cerberus sporen ze alle uitverkorenen, die de enige zijn die de wereld nog kunnen redden, op om deze een voor een uit te schakelen.

  De uitverkorenen zelf lijken op het eerste gezicht hele normale mensen zoals jij en ik. Dat zorgt ervoor dat mensen zich goed in het verhaal in kunnen leven. Maak kennis met de onzekere Sandra, die getrokken wordt tussen goed en kwaad, haar spastische vriend Dik, die er alles voor over heeft om normaal te zijn, met Aim?e, die een hele andere betekenis leert kennen van het woord “vaderliefde” en met Hannelore en Theo die zich steeds meer zorgen maken over hun puberdochter Monique.

  Het in elkaar vlechten van de verschillende verhaallijnen is zeer goed gelukt!
  In de uiteenlopende personages zullen veel mensen iets van zichzelf terug vinden. Dat maakt het verhaal geloofwaardig en prettig om te lezen. Ook het taalgebruik is niet te moeilijk, waardoor de schrijfster een spannend boek heeft geschreven voor een hele brede doelgroep.

  De vooravond van Armageddon is en vervolg op het duistere pact. Het boek is zo geschreven dat het niet noodzakelijk is het eerste deel te lezen, maar het maakt je wel heel nieuwsgierig. In het duistere pact staat meer over de achtergrond van Apollyon en Belial, de twee duistere figuren.

  Ik kijk vol spanning en ongeduld uit naar het volgende deel!

 3. Na Het Duistere Pact, wacht ik al jaaaren op het vervolg. Eindelijk is het dan zover. Datgene wat ik al gelezen heb, klinkt heel erg veelbelovend.
  Ik wil dit boek hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *