Rianne's blog

Rianne's blog

Een lezende schrijver, een schrijvende lezer

Een persoon praat over “Poll Bizarre verhalen

  1. Meesterlijke vertelling! Het leverde menige knoop op in mijn buik, vooral het begin van het boek waarin de ene duistere verhaallijn de andere opvolgt en over elkaar heen rolt. Vooral omdat het zo realistisch is, zich zo dichtbij afspeelt en in de huidige tijd geplaatst, raakt het. Het maakt het echt mogelijk. Omdat het zich net in de voorbije tijd afspeelt, vormt het ook een zekere knipoog naar doemdenkers en onheilspellend gepraat over de eindtijd…. hoewel … het vervolg moet nog komen! Aan het einde van het boek is het nog niet voorbij!
    Het heeft me geboeid, ik heb het in een paar dagen uitgelezen, terwijl ik door mijn ziekte eigenlijk niet zoveel achter elkaar zou moeten lezen, kon ik het op gegeven moment toch niet blijven doseren, ik wilde weten hoe het verder ging, hoe de verhaallijnen vervlochten zouden raken en hoe het af zou lopen. Resultaat: ik ben nu heeeeeeeeel moe!!!! Maar schitterend hoe de voorlopige ontknoping beschreven is.
    Ik heb nog wel her en der foutjes gevonden en hier en daar kan er nog iets aan de bewoordingen worden gesleuteld, maar wat een verbeeldingskracht! Wat een vertelkunst! En hoe je je vergaarde informatie verwerkt hebt, petje af! En mooie spitsvondigheden, zoals over die auto en die gebouwen, mooie waarnemingen, die je meesterlijk hebt verweven in je verhaal.
    De worsteling van Sandra en Aim?e heb je ook mooi beschreven.
    Ga vooral zo door! Ik ben benieuwd naar het vervolg! Ik vind dat ik mijn verjaardagsgeld goed besteed heb door je boek aan te schaffen, bedankt voor het signeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *