Rianne's blog

Rianne's blog

Een lezende schrijver, een schrijvende lezer

Celtica Publishing, uitgeverij voor fantasievolle fictie

Kronieken van de Nieuwe Tijd

14 juni 2011 | Reageer

Op 12 april 2011 zag Celtica Publishing officieel het levenslicht. Jarenlang heb ik de wens gehad zelf te gaan uitgeven en in goed overleg met het thuisfront is deze wens nu uitgekomen.

Celtica Publishing brengt de Kronieken van de Nieuwe Tijd uit. Vanaf 25 juni 2011 zal deel één, de vernieuwde uitgave van Het duistere pact, algemeen verkrijgbaar zijn, evenals deel twee, Vooravond van Armageddon.

Maar Celtica Publishing gaat verder dan het uitgeven van alleen mijn eigen werk. Ik heb drie waanzinnig goede schrijvers weten te interesseren over wie ik binnenkort meer zal vertellen. Liefhebbers van fantastische verhalen raad ik dan ook aan om Celtica Publishing in de gaten te houden! Dit kan via mijn blog hier, maar ook via de Facebookpagina van Celtica Publishing. Als je daar een kijkje neemt, wil je de pagina dan ook leuk vinden? Dat zou tof zijn!

De website van Celtica Publishing zal op 25 juni live gaan.

Kijk ook op mijn homepage; daar vind je buiten interessante nieuwtjes ook de afspeellijsten van de muziek die een grote inspiratie hebben gevormd bij het schrijven van mijn boeken.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *