Rianne's blog

Rianne's blog

Een lezende schrijver, een schrijvende lezer

Boekpresentatie PHP-bundel op 24 april 2010 tijdens Elf Fantasy Fair

7 april 2010 | Reageer

Het is eindelijk zover! Op 24 april aanstaande, om 16.00 uur, presenteert Floris Kleijne de bundel met verhalen van de Paul Harland Prijs 2008, inclusief het winnende verhaal van 2007. De presentatie vindt plaats op de Boulevard of Books and Arts tijdens Elf Fantasy Fair (Kasteel De Haar, Haarzuilens). Het is de bedoeling dat veel van de schrijvers aanwezig zullen zijn om het boek in ontvangst te nemen. Vanaf 16.25 uur zullen zij boeken signeren voor geïnteresseerden.

Helaas kan ik over de titel en de omslag niets zeggen; deze blijven geheim tot de presentatie, ook voor de schrijvers zelf!

In de bundel verschijnen mijn verhalen “Offerande” en “Het koffie-cognac-debacle”, een historisch fantasyverhaal en een verhaal waarin realiteit, sf en horror hand in hand gaan.

Had je plannen om naar Elf Fantasy Fair te gaan, dan zien we elkaar mogelijk daar. Als je nog geen plannen had, dan kan ik je vertellen dat het zeker de moeite waard is. Het is het grootste fantasy-evenement in Nederland, met jaarlijks vele duizenden bezoekers.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *