Rianne's blog

Rianne's blog

Een lezende schrijver, een schrijvende lezer

BoekenProeven – leuke middag

30 september 2013 | Reageer

Op 22 september 2013 was het door de bibliotheek en Isala Theater georganiseerde evenement BoekenProeven in het Van Capellenhuis in Capelle aan den IJssel. Het had wel wat drukker mogen zijn, maar dat nam niet weg dat het een prettige middag was in een heel mooie setting.

Rianne Lampers leest voor

Er waren zes Capelse schrijvers aanwezig: Hans Verster, Arie Mudde, Patrick Rietveld, Mensura ZvrkoTon Kuster en ikzelf, Rianne Lampers. Verder luisterde harpiste Jessica Versluis het geheel op met muziek en waren Jongerentheather Quint en theatergezelschap Zie Zus aanwezig.

Na de introductie door wethouder Eric Faassen – die een stukje voorlas uit het meeschrijfinitiatief Het slot van Capelle – konden geïnteresseerden speeddaten met de schrijvers. Tegelijkertijd kon in de tuin geluisterd worden naar voorleessessies en vond in de grote zaal een kleine theatervoorstelling plaats. Boekhandel de Koperwiek was aanwezig om boeken van de schrijvers te verkopen, die dus ook ter plekke gesigneerd konden worden.

Het weer zat mee: grijs, maar droog, zodat het ook in de tuin goed toeven was. Al met al een geslaagde, culturele middag. Theo Smit van de Van Capellenstichting maakte de meeste foto’s – de twee foto’s van mij lezend zijn gemaakt door mijn partner Harm Kramer.

Wil je alle foto’s zien? Dat kan door op de website van het Van Capellenhuis onder Actueel op hier te klikken – en hier dus ook!

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 10
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *